MVSZ – Lárifári Regatta

Kirobbanó siker volt a szeptember 6-i MVSZ – Lárifári Regatta. Annyira, hogy még kis kézigránátot is kaptunk a végén ajándékba. Nincs ebben semmi meglepő, hisz a Honvédség balatokenesei rekreációs központja adott helyt a rendezvénynek. 

Igaz, hogy a kézigránát gumiból van és marokerősítő valójában, és igaz, hogy nem minden hajó volt vitorlás, és a vitorlásokat se a szél fújta, inkább motorral tudtak menni, de a siker az akkor is kirobbanó volt. Meghallgattatott sokunk imája, kellemes huszonegynéhány fokban töltöttünk el egy kellemes napot a Balatonnál. Olyan verseny volt ez, ahol mindenki nyert, a szervezők gondoskodtak arról, hogy elég kategória legyen ahhoz, hogy minimum egy bronz érem mindenkinek jusson. Szerintem mi a henyélés kategória abszolút győztesei lettünk, a hajónk fedélzetét elnézve :)


A mi Ability Fashion-ös asztalunknál is egész nap sürgés forgás volt, remek ötletnek bizonyult a kézműves program, szép ruhaköltemények születtek virágszirmokból. 
A napot pedig a ParaDance Company műsora zárta. Kellemes fáradtság, vízpart, naplemente, hattyúk a vízen, mosolygós arcok a parton és össznépi kacsatánc… mi más is kéne még?

 

 

Az esemény sajtóvisszhangja

http://www.honvedelem.hu/cikk/46276

http://www.honvedelem.hu/film/elmenyterapia_balatonkenesen

http://www.sailing.hu/egyebek/esemeny/kenesei-csobogas/488835

http://www.hirado.hu/videok/?video=230188 (23. percnél)

http://youtu.be/DwphLrxySiY?list=UUOfVzP5NQETjBqBIEE7-Zvg

"Kerekes" Regatta (294 fénykép)

MVSZ – Lárifári Regatta